Sunday 25 October 2020  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

Pot: Domača stran »
FIBRAN je pridobil prestižni certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA
Print

S ponosom sporočamo, da smo pridobili najvišje priznanje, certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA, ki jo mednarodno priznana družba Bisnode podeljuje na evropski ravni.

 

 

FIBRAN d.o.o. po analizah za leto 2018 spada v 9,2% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA. Bisnode je med vsemi gospodarskimi subjekti izluščil zlata bonitetno odlična podjetja (podjetja, ki po novem failure score modelu najvišji razred AAA dosegajo tri leta zaporedoma), slednjo si lasti tudi naše podjetje. 

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. 

Zlata bonitetna odličnost je rezultat timskega dela in pomeni za nas potrditev, da poslujemo po pravilno načrtovanih smernicah ter nam predstavlja veliko motivacijo za naprej.

Na fotografiji: predstavnica družbe Bisnode in Darinka Breglec, prokuristka podjetja FIBRAN d.o.o.


Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2020 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!