Sunday 7 June 2020  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

Najkvalitetnejša rešitev akustičnih stropov
Print

Akustični stropi navadno nimajo le vloge ustreznega dušenja zvoka, saj so nameščeni v reprezentativnih prostorih, kjer je trajna estetika prav tako izjemnega pomena. Kot vemo iz prakse, klasični načini fugiranja akustičnih in ostalih spuščenih stropov z leti zaradi vplivov sptrememb v prostoru ter neelastičnega obnašanja materialov, niso trajna rešitev. Lasaste, pa tudi širše razpoke, ki se pojavijo na mestu spojev plošč, izničijo prizadevanja dizajnerja, pa tudi izvajalca samega, da izvede trajno lep izdelek.

VOGL, priznano podjetje za izdelavo posamezni elementov suhe gradnje, pa tudi strokovnjak na področju osvetljevanja, je za trajno estetski akustični strop patentiral rešitev, ki jo FIBRAN predstavlja in trži. FIBRAN organizira tudi izobraževanja za skupine izvajalcev.

Za dodatne informacije nas, prosimo, kontaktirajte.Vogl

 

Za tovrsten strop je izrednega pomena brezhibna izdelava spojev.


Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2020 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!