Sunday 25 October 2020  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

Katalogi in priročniki
Print
Katalogi in brošure SKUPINE FIBRAN so narejeni kot priročniki. Ne osredotočamo se le na proizvod, temveč predstavljamo prednosti, pomanjkljivosti ter učinkovanje celotnega konstrukcijskega sklopa.

Katalog proizvodov FIBRANxps

V "Katalogu proizvodov FIBRANxps" so navedeni osnovni tehnični podatki trdne in hkrati nevpojne turkizne toplotne izolacije FIBRANxps. Z vgradnjo FIBRANxps izolacij stavbi zagotovimo trajen ENERGIJSKI ŠČIT, saj njene tehnične lastnosti zagotavljajo predvideno nosilnost ter učinkovito toplotno zaščito. Njena uporaba je prikazana ter pojasnjena s praktičnimi fotografijami in komentarji. Pošljite mi Katalog proizvodov po pošti.

RAVNE OBRNJENE STREHE - napotki za gradnjo ob uporabi FIBRANxps

V brošuri "Ravne obrnjene strehe" je na enostaven način pojasnjen ter z detajli prikazan princip gradnje trajnega in toplotno učinkovitega sistema obrnjene strehe. Obrnjena streha je sodobna rešitev toplotne izolacije vseh vrst ravnih streh, ki poleg učinkovite toplotne zaščite stavbe zagotovlja trajnost hidroizolacijskega sloja strehe. Prikazane so raznolike uporabne površine streh: nepohodne in enostavne pohodne strehe, ozelenjene obrnjene strehe, tlakovane terase, povozne ploščadi... Pošljite mi brošuro Ravne obrnjene strehe po pošti. 

FASADE - napotki za gradnjo ob uporabi FIBRANxps

V brošuri "Fasade" so pojasnjeni različni fasadni konstrukcijski sklopi ter prednosti, ki jih prinaša uporaba FIBRANxps fasadnih izolacij. Zajeta je tematika vseh elementov, ki na zunanji steni nastopajo; od napuščev in nadstreškov, preko okenskih in vratnih odprtin, balkonov, masivnih ograj, fasadnih coklov do zidu v zemlji. Pošljite mi brošuro FASADE po pošti. 


KONSTRUKCIJE V STIKU Z ZEMLJO - napotki za gradnjo ob uporabi FIBRANxps

V brošuri "Konstrukcije v stiku z zemljo" so predstavljene podzemne konstrukcije stavb in predlogi njihove toplotne zaščite ter zaščite proti vlagi. Podrobneje so opisani tudi postopki gradnje pasivnih hiš ter z njimi povezane toplotne izolacije temeljnih plošč. Pošljite mi brošuro Konstrukcije v stiku z zemljo po pošti.

 
Izolacija temeljne plošče  prezentacija v sliki in besedi
 
 
SEISMIC TEMELJNA BLAZINA- temeljenje nizkoenergijskih stavb na potresno ogroženih območjih

V brošuri "SEISMIC Temeljna blazina" predstavljamo najsodobnejši načinu izvedbe toplotno podizolirane temeljne plošče nizkoenergijskih objektov na potresno ogroženih območjih. Pošljite mi brošuro SEISMIC temeljna blazina po pošti.

 

SANACIJE IN OBNOVE - slikovni in tekstovni prikazi energijske obnove stavb

Cokli in stene v zemlji - prezentacija

Menjava oken in obdelava špalet - prezentacija
Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2020 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!