Sunday 7 June 2020  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

Certifikati
Print

Certifikat EUCEB

Proizvodi iz kamene volne FIBRANgeo so certificirani v skladu z Evropsko direktivo  97/69/EG (Note Q, klasifikacije), po kateri so vlakna kamene volne FIBRANgeo izdelana na način, ki ustreza zahtevam za nekancerogene materiale.

FIBRAN je pridobil tudi certifikacijski znak EUCEB (European Certification Board for Mineral Wool Products). Organizacija EUCEB je neodvisen organ, ki zagotavlja proces prilagajanja in usklajevanja proizvodov iz kamene volne z Direktivo (97/69).

 

Certifikat CE (Direktiva 89/106)

Številne izdelke je treba pred prodajo v državah Evropskega gospodarskega prostora EGP  (države EU ter Islandija, Lihtenštajn in Norveška) označiti z oznako CE. Oznaka dokazuje, da je bil izdelek ocenjen in da izpolnjuje vse zahteve EU glede varnosti ter varovanja zdravja in okolja. Oznaka velja za izdelke, proizvedene v EGP, in izdelke, proizvedene v drugih državah, ki se tržijo v EGP.

Gradbeni materiali, ki se proizvajajo in distribuirajo v EGP, morajo nositi oznako CE. Za pridobitev oznake CEje treba izdelke iz kamene volne v skladu z evropskim standardom EN13162 posebej testirati.

Kamena volna se podvrže preizkusom (ΙΤΤ) v neodvisnem laboratoriju, da bi se ugotovilo, ali izpolnjuje zahteve prve kategorije. Na osnovi teh testov laboratorij izda certifikat o spoštovanju standardov, nakar proizvajalec izda izjavo o skladnosti s standardi in pridobi pravico do uporabe oznake CE.

Certifikacija proizvodov, ki se uporabljajo v ladjedelništvu

FIBRANgeo Marine proizvodi so certificirani kot ognjeodporni materiali, primerni za uporabo v sistemih za požarno zaščito, toplotno izolacijo in zvočno izolacijo ladij.

Proizvodi FIBRANgeo Marine so certificirani tudi v skladu z mednarodnimi predpisi (ΙΜΟ) za sisteme, odporne proti ognju, v trajanju 30 in 60 minut, ki se uporabljajo v predelnih stenah in podih.
   07/08/2019   FIBRAN je pridobil prestižni certifikat platinasta bonitetne odličnosti AAA
Bisnode je letos prvič med vsemi gospodarskimi subjekti z zlatim bonitetnim odličjem izluščil...

   18/02/2019   Kaj je "IGMA day" in kaj je FIBRAN počel tam?
  FIBRAN se je z veseljem odzval na prošnjo študentov arhitekture in dizajna (IgmA) na...

   04/11/2018   Dnevi pasivnih hiš 2018
FIBRAN kot ponosni član Konzorcija pasivna hiša prijazno vabi na Dneve pasivnih hiš 2018!...

   11/07/2018   Kako preprečiti vstop nevarnega plina radona v stavbo
Radon je naravni radioaktivni žlahtni plin brez barve, vonja in okusa. V zaprtih prostorih pa la...

Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2020 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!