Sunday 7 June 2020  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

Strop gospodarskih objektov
Print
Hleva, kokošnjaka, svinjaka in druge objekte, kjer bivajo domorodne živali, toplotno ne ogrevamo. Ker pa želimo živali predvsem poleti zaščititi pred vročino, objekte, predvsem strehe ali strope toplotno izoliramo in preprečimo pregrevanje prostora.
 
Toplotna izolacija
 
V gospodarskih objektih kot vidno izolacijo uporabimo toplotno izolacijo z gladko površino, ki jo na enostaven način pritrdimo na strop ali strešno konstrukcijo v debelini, ki zagotavlja želene temperaturne pogoje. Temu ustrezajo dolge gladke plošče z robovi »pero-utor« FIBRANxps MAESTRO, ki omogočajo enostavno montažo s skritimi sidri. Uporabljena toplotna izolacija, ki lahko ostane vidna, se sme čistiti in dezinficirati. Sredstva za dezinfikacijo predhodno preveriti na nevgrajenem materialu.


Pritrjevanje FIBRANxps MAESTRO plošč s skritimi sidri FIBRANfix SS.

 

Strop estetsko nezahtevnih prostorov, kot so kleti, shrambe, enostavne hladilnice, izoliramo z vidno toplotno izolacijo FIBRANxps MAESTRO prijetne turkizne barve, ki jo lahko poslikamo npr. z akrilno barvo, ali pa s FIBRANxps ETICS ploščami, ki jih preplastimo z ometom. Več na strani o notranji izolaciji.Živali poletI zaradi vročine v zaprtih prostorih precej trpijo...

Ob obisku toplotno izoliranega hleva nam je lastnik rekel, da je hlev zdaj kot klimatiziran v primerjavi s prejšnjim stanjem.

Izolirana površina stropa brez vidnih sider.


Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2020 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!